rørsukker eller sødemiddel svarende hertil 200 g. rørsukker eller sødemiddel svarende hertil
1
tsk.
vanillesukker 1 tsk. vanillesukker
200
g.
hvedemel 200 g. hvedemel
2
tsk.
bagepulver 2 tsk. bagepulver
1
tsk.
kanel 1 tsk. kanel
1
tsk.
kardemomme 1 tsk. kardemomme
2-3
gulerødder 2-3 gulerødder
0.5-1
dl.
minimælk 0.5-1 dl. minimælk
Opskrift:
Gulerødderne skrælles og rives. Æggene piskes luftige med sukker (sødemiddel) og vanillesukker.
Mel, bagepulver og krydderier vendes i sammen med gulerødderne.
Tilsæt mælk til dejen indtil den er tilpas flydende.
Dejen fyldes i en springform ca. 20 cm i diameter og bages i 30-40 minutter ved 175°C.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(20 stemmer)
Opskriften er vist 37718 gange, og udskrevet 987 gange.
Kommentarer
Bina - 2013-01-16 13:53:40 Jeg tilsatte 1dl ylette i sttedet for mælken.
Tilføjede også et halvt revet æble.
Jeg hældte dejen over i nogle muffins forme, der blev 10 stk. ud af portionen.
De blev supper gode.
- 2009-01-30 13:07:27 ja det gi'r ingen mening, vel
mille - 2008-01-04 19:41:46 fedtfattig bradepandekage... der skal bages i en springfrom
- 0000-00-00 00:00:00 Svarer til opskriften fedtfattig gulerodskage
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider