Pisk æg og sukker til let æggemasse. Rør smeltet smør i under piskning så mælk, hakket kirsebær og revet marcipan. Bland bagepulver i melet og rør det i, lidt efter lidt.
Fordel dejen i smurte muffinsformer og sæt dem i 220 grader C. alm. ovn. Stegetiden er 13–15 minutter.
Smelt appelsinmarmelade i en gryde og pres den gennem en sigte. Pensle de lune muffins og la dem blive kolde. Pynt evt. med kirsebær.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(10 stemmer)
Opskriften er vist 57479 gange, og udskrevet 1008 gange.
Energi:
KJ total 11112 (2645 kcal)
KJ pr. stk. 926 (220 kcal)
Vægt ialt 917 gram
Vægt pr. stk. 76 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1211 KJ (288 kcal) Protein 4.5 gram Fedt 15.1 gram Kulhydrat 34.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2009-07-21 17:49:54 man kan med held udskifte noget af sukkeret med lidt ekstra marcipan
anne
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider