Blommemuffins
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red: |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk æg og sukker hvidt og skummende. Sigt melet i dejen sammen med bagepulver og vaniljesukker. Rør forsigtigt havregryn, olie og mælk i. Udsten blommerne og skær dem i små stykker. Vend rosiner og blommer i dejen.
Fordel dejen i små muffinsforme. Brug papirforme i stedet for at smøre dem. Bages i ca. 30 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. Tips: Papirforme kan også bruges. De kan købes i alle større supermarkeder. Bruges der kun papirforme sættes de dobbelt, da kagerne ellers flyder ud. Brug f.eks. Viktoria- eller kirkesblommer. Blommer kan erstattes med æbler, nektariner eller fersken. |
|
Opskriften er vist 81744 gange,
og udskrevet 2817 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Linda - 2017-08-14 16:40:08 Uspiseliger. Tørre og mangler sødme...ærgerligt...smider væk...øv Carina jensen - 2014-07-06 11:27:35 jeg har prøvet at lave disse muffins helt uden sukker hvor jeg i stedet for blommer puttet friske danske jordbær i og i stedet for rosiner tog jeg og puttet mørk 70% chokolade i jeg siger jer de er mega gode en top 10 det kan anbefales (: Rita - 2013-09-20 10:16:54 Der skal bruges mere sukker da disse ikke blev söde nok og blommesmagen kommer ikke rigtigt frem. Ellers OK. Mia - 2013-08-18 17:11:37 Rigtig lækre muffins men der bliver til flere end der står :-) skulle lave til 15 og der blev til 22 Teresa - 2011-08-25 15:10:59 De er super gode, rosiner kan med fordel skiftes ud med grofthakket mørk chokolade. Karen - 2010-09-18 15:20:23 Kan ikke anbefales. Ikke søde nok til at være en kage. Kenya - 2010-09-18 15:19:19 Skal man også tage skrællen af blommerne?? Susanne - 2009-09-17 08:23:39 Super lækdre muffins. Jeg tilsatte 50% ekstra blommer og forinden sødede dem lidt med sødemiddel. Så de blev rigtig gode - og søde ;-) Per - 2009-08-29 13:06:42 De er ikke så søde, og minder mere om madmuffins end kage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne