Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Ingefær muffins

Ingefær muffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :



Ingredienser:
2 tsk.stødt ingefær
1 tsk.stødt kanel
0.5 tsk.bagepulver
1 tsk.natron
0.75 tsk.fint salt
300 g.hvedemel
100 g.valnødder
3 dl.revet æble
1.75 dl.vindruekerneolie
1 tsk.ægte vaniljesukker
100 g.brun farin
2 æg
 
Opskrift:
Pisk æggene luftige med brun farin, vaniljesukker og olie. Riv æblerne (tryk lidt saft af dem, hvis de er meget fugtige) og hak valnødderne groft (rist dem evt. først). Bland æble og valnødder i æggemassen.

Sigt mel, salt, natron, bagepulver, kanel og ingefær over og bland dejen omhyggeligt.

Kom dejen i smurte muffins-forme eller i usmurte papirsforme (evt. dobbelte, hvis de er tynde) - en god spsk. i hver. Formene skal være 3/4 fulde. Bag dem ved 200° i 25-30 min., til de er hævede og let brune på oversiden.

Lad dem køle lidt af og server dem straks. Muffins smager bedst friskbagte.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12405 gange,
og udskrevet 306 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu