Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kirsebærkage III

Kirsebærkage III, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heyn

Indsendt :


Kirsebærkage III, billede 4 Kirsebærkage III, billede 1 Kirsebærkage III, billede 2 Kirsebærkage III, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Kirsebær, friske søde Søde kirsebær og moreller er næsten det samme, søde kirsebær er en smugle mindre end moreller.

Udstenet vægt
   
  Pynt:
1 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
   


Opskrift:

Blend mælk, æg, mel, sukker og vanillesukker til en glat dej.

Kirsebærrene spredes i en smurt bageform og dejen hældes over.

Bages på midterste rille ved 175 grader C alm. ovn i ca. 1½ time.

Drys med flormelis.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (26 stemmer)

Opskriften er vist 49281 gange,
og udskrevet 597 gange.


Energi:
KJ total 7141 (1700 kcal)
KJ pr. Pers. 892 (212 kcal)
Vægt ialt 1396 gram
Vægt pr. Pers. 174 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 511 KJ (121 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 18.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Charlotte  -  2018-07-01 11:27:33
Smager fint, men lidt kedeligt, den egner sig godt som basis opskrift, også med blåbær, æble og den slags frugter, med lidt is ved siden af, lidt nødder og mørk choko kom den til at smage fantastisk :-)


Per  -  2009-07-13 22:35:31
Mener godt man kan skære 10-20 minutter af bagetiden, vi skal 10 minutter af.


Per  -  2009-07-13 14:56:27
Det er det man kalder for Clafoutis. Den kan servers lun med rørt vanilleis eller iskold flødeskum.