Kirsebærkage - clafoutis

Kirsebærkage - clafoutis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heyn

Indsendt :      Red:

Kirsebærkage - clafoutis, billede 4 Kirsebærkage - clafoutis, billede 1 Kirsebærkage - clafoutis, billede 2 Kirsebærkage - clafoutis, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Kirsebær, friske søde Søde kirsebær og moreller er næsten det samme, søde kirsebær er en smugle mindre end moreller.

Udstenet vægt
   
  Pynt:
1 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
   
Opskrift:
Blend mælk, æg, mel, sukker og vanillesukker til en glat dej.

Kirsebærrene spredes i en smurt bageform og dejen hældes over.

Bages på midterste rille ved 175 grader C alm. ovn i ca. 1½ time.

Drys med flormelis.


karakterer:
Opskriften er vist 51057 gange,
og udskrevet 640 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.2    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 7141 (1700 kcal)
KJ pr. Pers. 892 (212 kcal)
Vægt ialt 1396 gram
Vægt pr. Pers. 174 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 511 KJ (121 kcal)
Protein 4.9 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 18.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Charlotte  -  2018-07-01 11:27:33
Smager fint, men lidt kedeligt, den egner sig godt som basis opskrift, også med blåbær, æble og den slags frugter, med lidt is ved siden af, lidt nødder og mørk choko kom den til at smage fantastisk :-)

Per  -  2009-07-13 22:35:31
Mener godt man kan skære 10-20 minutter af bagetiden, vi skar 10 minutter af.

Per  -  2009-07-13 14:56:27
Den kan servers lun med rørt vanilleis eller iskold flødeskum.