Blend mælk, æg, mel, sukker og vanillesukker til en glat dej.
Kirsebærrene spredes i en smurt bageform og dejen hældes over.
Bages på midterste rille ved 175 grader C alm. ovn i ca. 1½ time.
Drys med flormelis.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.2
(26 stemmer)
Opskriften er vist 50483 gange, og udskrevet 635 gange.
Energi:
KJ total 7141 (1700 kcal)
KJ pr. Pers. 892 (212 kcal)
Vægt ialt 1396 gram
Vægt pr. Pers. 174 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 511 KJ (121 kcal) Protein 4.9 gram Fedt 3.2 gram Kulhydrat 18.6 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Charlotte - 2018-07-01 11:27:33 Smager fint, men lidt kedeligt, den egner sig godt som basis opskrift, også med blåbær, æble og den slags frugter, med lidt is ved siden af, lidt nødder og mørk choko kom den til at smage fantastisk :-)
Per - 2009-07-13 22:35:31 Mener godt man kan skære 10-20 minutter af bagetiden, vi skal 10 minutter af.
Per - 2009-07-13 14:56:27 Det er det man kalder for Clafoutis.
Den kan servers lun med rørt vanilleis eller iskold flødeskum.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider