skinke i tern/strimler600 g. skinke i tern/strimler
1
rød peber i tern1 rød peber i tern
2
rødløg i tern2 rødløg i tern
5
dl.
creme fraiche5 dl. creme fraiche
5
dl.
tykmælk eller lignende5 dl. tykmælk eller lignende
salt salt
peber peber
paprika paprika
Opskrift:
Bring vand i kog og smelt margarinen heri.
Tag det væk fra varmen og hæld melet i mens der røres.
Lad dejen afkøle lidt.
Tilsæt æggene lidt efter lidt. Start evt. med 5-7 æg og tilsæt resten indtil dejlen er "god"
Sprøjt dejen ud på 2 bageplader, så der bliver 2 firkantede plader. 1 til bund og 1 til låg.
Bag dem ved varmluft i ca. 45 min. ved 200 °.
Bland skinken, rød peber, løg, creme fraiche tykmælk og krydderier sammen.
Når vandbakkelsespladerne er bagte lægges salaten ovenpå den ene plade. Herefter æblerne, og til sidst skinkesalaten. Ovenpå det hele lægges vandbakkelseslåget.