Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nougatlagkage

Nougatlagkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Pers.

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Nougatlagkage, billede 4 Nougatlagkage, billede 1 Nougatlagkage, billede 2 Nougatlagkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4-6 alm. bunde
 
250 g.nougat
2 æggeblommer
2.5 dl.piskefløde
 
100 g.hasselnøddekerner
 
 Pynt :
 kandiserede violer
 sølvkugler
 hakkede nøddekerner
 piskefløde
 


Opskrift:

Stænk evt. bundene med cacaolikør.

skær nougaten i stykker og smelt det i vandbad og rør det sejt med æggeblommerne.
Pisk fløden og bland det forsigtigt med den afkølede nougat.

Hasselnødderne ristes let i ovnen og hakkes derefter.

Smør nougat-blandingen på bundene. Strø med let hånd de ristede hakkede nødder på og læg kagen sammen.
Afslut med pynt.

Skal stå køligt et par timer.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (9 stemmer)

Opskriften er vist 65988 gange,
og udskrevet 1140 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2011-04-01 18:05:47
Cremen har en tendens til at ville skille. Ønsker du at bruge kandiserede violer til pynt, skal de først drysse på lige inden servering, da de ellers vil farve cremen.


Linda  -  0000-00-00 00:00:00
Har den bedst af at trække? Tænker på at cremen er lavet af flødeskum og den måske bliver kedelig hvis den står i nogle timer i forvejen