Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Portabellosvampe med gedeost og parmaskinke

Portabellosvampe med gedeost og parmaskinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Portobello

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 portabellosvampe
 gedeost
 parmaskinke
 olie
 friske eller tørrede krydderier
 salt
 peber
 


Opskrift:

Svampene renses. Undgå vand i lamellerne. Lægges på en bageplade med lamellerne opad. Olie og krydderier blandes og pensles ud over svampene. Gedeost smøres ovenpå lamellerne og svampene dækkes af en skive parmaskinke. Sættes i en ovn på 180 grader i ca. 20 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 27181 gange,
og udskrevet 784 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu