Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Portobellosvampesuppe med croutoner af gedeost

Portobellosvampesuppe med croutoner af gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svampe - Portobello

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.skalotteløg
2 spsk.smør
350 g.portobellosavampe
2 fedhvidløg
7.5 dl.grønsagsbouillon
1.5 dl.hvidvin
 salt
 peber
1 hvidløgsflute
100 g.gedeost mild
 


Opskrift:

Løgene renses og skæres i tynde skiver Løgene steges i 1 spsk. smør i 8 - 10 min. Skru ned for varmen og lad løgene koge i ca. 20 min. til de er karamelliserede Løgene tages op og lægges i en skål.

Svampene renses og skæres i strimler Hvidløg renses og hakkes fint Det sidste af smørret smeltes og svampene ristes i ca. 12 min.

Bouillon, hvidløg og de ristede løg tilsættes Retten bringes i kog og koger ca. 20 min. Smages til med salt og peber.

Tips:

Fluten skæres i 12 skiver, osten smøres på og brødet grilles eller ristes et par minutter til osten er netop ved at smelte.

Suppen anrettes i 4 skåle og serveres med brødet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12298 gange,
og udskrevet 171 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

lisbeth  -  2008-01-29 17:23:41
den bliver ikke dårligere med et skvæt fløde...