Portobellosvampesuppe med croutoner af gedeost

Portobellosvampesuppe med croutoner af gedeost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Svampe - Portobello

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.skalotteløg
2 spsk.smør
350 g.portobellosavampe
2 fedhvidløg
7.5 dl.grønsagsbouillon
1.5 dl.hvidvin
 salt
 peber
1 hvidløgsflute
100 g.gedeost mild
 
Opskrift:
Løgene renses og skæres i tynde skiver Løgene steges i 1 spsk. smør i 8 - 10 min. Skru ned for varmen og lad løgene koge i ca. 20 min. til de er karamelliserede Løgene tages op og lægges i en skål.

Svampene renses og skæres i strimler Hvidløg renses og hakkes fint Det sidste af smørret smeltes og svampene ristes i ca. 12 min.

Bouillon, hvidløg og de ristede løg tilsættes Retten bringes i kog og koger ca. 20 min. Smages til med salt og peber.

Tips:

Fluten skæres i 12 skiver, osten smøres på og brødet grilles eller ristes et par minutter til osten er netop ved at smelte.

Suppen anrettes i 4 skåle og serveres med brødet.





karakterer:
Opskriften er vist 14026 gange,
og udskrevet 228 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-29 17:23:41
den bliver ikke dårligere med et skvæt fløde...