Gratinerede portobellosvampe

Gratinerede portobellosvampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Portobello

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 portobellosvampe
5 tsk.Al Dente olivenolie
2 dl.friskrevet parmesan eller pecorinoost
0.5 dl.pinjekerner
 frisk oregano
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fjern stilken, og skær hver svamp i 4 stykker, afhængig af størrelsen. Læg svampestykkerne med bunden opad på en bradepande med bagepapir. Kom olie, salt og peber, ost og pinjekerner på svampen. Gratiner i ovnen ved 225 grader i ca. 8 minutter. Drys lidt krydderurter over, og server svampene lune.

Tips:

Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace.





karakterer:
Opskriften er vist 55656 gange,
og udskrevet 964 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg brugte persille istedet for frisk oregano (svært at få), herudover brugte jeg olivenolie med hvidløg. Smagen var simpelthen magnifique.