Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gratinerede portobellosvampe

Gratinerede portobellosvampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Portobello

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 portobellosvampe
5 tsk.Al Dente olivenolie
2 dl.friskrevet parmesan eller pecorinoost
0.5 dl.pinjekerner
 frisk oregano
 salt
 peber
 


Opskrift:

Fjern stilken, og skær hver svamp i 4 stykker, afhængig af størrelsen. Læg svampestykkerne med bunden opad på en bradepande med bagepapir. Kom olie, salt og peber, ost og pinjekerner på svampen. Gratiner i ovnen ved 225 grader i ca. 8 minutter. Drys lidt krydderurter over, og server svampene lune.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 50488 gange,
og udskrevet 900 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Slughals  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg brugte persille istedet for frisk oregano (svært at få), herudover brugte jeg olivenolie med hvidløg. Smagen var simpelthen magnifique.