Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillede tomater med portobellosvampe, chili og ristet parma

Grillede tomater med portobellosvampe, chili og ristet parma, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : HovedretterHovedingrediens : Svampe - Portobello

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1-2 portobellosvampe
2 store bøftomater
4 skiver parma-skinke
2 tyrkiske milde peberfrugter
 salt
 friskkværnet peber
1 tsk.olivenolie til pensling
 


Opskrift:

Halver tomaterne og drys med salt og peber. Dryp et par dråber olivenolie på og sæt dem under grillen i ca. 15-20 min. i middel-afstand fra grillen. Drys med salt og server varme. Portobellosvampen pensles også med lidt olie og lægges på en rist med lammellerne opad, drysses med lidt salt og peber. De tyrkiske peberfrugter skylles, men lægges hele ved siden af. Stilles under grillen i ca. 10 min. ved siden af tomaterne. Parmaskinken lægges i ovnen under grill i ca. 4 min., til den er ristet sprød. Serveres varmt med Krydrede omeletflager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 21134 gange,
og udskrevet 278 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu