Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dybstegte portobellosvampe

Dybstegte portobellosvampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Portobello

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
100 g.hvedemel
3 spsk.olivenolie
 lidtsalt
1 glaslunkent vand
 
 et par æggehvider
 lidtsalt
 
 skivede portobellosvampe
 
 olie
 


Opskrift:

Ca. 100 g hvedemel røres lind med 3 spsk olivenolie, lidt saly og et glas lunkent vand. Lad dejen trække. Imens piskes et par æggehvider stive med lidt salt. Vend æggehviden i dejen. Dejen kan krydres efter ønske med paprikapulver eller chilipulver eller hvad pulver der nu passer til det som skal dybsteges i den.

I dette tilfælde er det skivede portobellosvampe. Der kan med stor succes bruges friske karljohan svampe, men de er ikke til at drive op. Ellers kan brune champignon bruges.

Dyp derpå svampeskiven i dejen, lad det meste dryppe af igen og sving den så over i steghed olie. Et øjeblik efter er den poppet op, er blevet gylden og helt sprød. Tag den op og læg den på et stykke køkkenrulle til affedtning, inden den ryger direkte i munden. Drys med salt inden. Husk at der ikke kan steges flere svampe af gangen, end der kan være i gryden uden at de rører hinanden. Ellers klæber den våde dej svampeskiverne sammen til en stor klump.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 23863 gange,
og udskrevet 216 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Signe  -  2011-05-01 18:09:12
Er saly mon salt? :)


Charlie  -  2008-03-03 20:23:23
Saly, er det salt som er stavet forkert to gange, eller er det noget som jeg bare aldrig har hørt om før?