Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Portobellosvampe med hvidløgsost

Portobellosvampe med hvidløgsost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Portobello

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Portobellosvampe
1 spsk.olie
6 tomater
 Boursin-ost
1 fedhvidløg
 Pinjekerner
15 g.frisk basilikum
1 tsk.parmesanost
3 spsk.olivenolie
 Smør
 Æg
 


Opskrift:

Rens svampene og svits dem i olien på en pande. Kom tomaterne oveni og lad dem svitse med. Kom osten over svampene og kom dem i ovnen under grillen til det ser lækkert og færdigt ud. Lav en pesto ved at blande hvidløg, pinjekerner, basilikum, parmesanost og olivenolie sammen. Kom smør på en pande og slå æggene ud. Rør rundt til de får en cremet konsistent. Tilsæt slutteligt pestoen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 34467 gange,
og udskrevet 395 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu