Portobellosvampe med hvidløgsost

Portobellosvampe med hvidløgsost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svampe - Portobello

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Portobellosvampe
1 spsk.olie
6 tomater
 Boursin-ost
1 fedhvidløg
 Pinjekerner
15 g.frisk basilikum
1 tsk.parmesanost
3 spsk.olivenolie
 Smør
 Æg
 
Opskrift:
Rens svampene og svits dem i olien på en pande. Kom tomaterne oveni og lad dem svitse med. Kom osten over svampene og kom dem i ovnen under grillen til det ser lækkert og færdigt ud. Lav en pesto ved at blande hvidløg, pinjekerner, basilikum, parmesanost og olivenolie sammen. Kom smør på en pande og slå æggene ud. Rør rundt til de får en cremet konsistent. Tilsæt slutteligt pestoen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 36612 gange,
og udskrevet 433 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu