Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rodfrugtsuppe II

Rodfrugtsuppe II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.blandede rodfrugter ( feks. porre knoldselleri persillerod pastinak kartofler gulerødder)
2 spsk.olie eller margarine
1.25 l.lys bouillon
3 spsk.hakket persille
2 spsk.hakket purløg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Snit alle grøntsagerne meget fint, gulerødder og porrer i skiver, og de øvrige ingredienser i små terninger. Svits dem kort i fedtstoffet uden at de tager farve. Hæld bouillonen ved og kog under låg i ca. 20 min. eller gerne lidt kortere, hvis man ønsker lidt sprøde grøntsager. Bland krydderurterne i og smag suppen til med salt og peber.

Tips:

Serveres som forret




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14140 gange,
og udskrevet 424 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Conni Granat  -  2009-10-15 20:04:25
Jeg puttede noget flødeost med purløg i, det gjorde suppen lækker cremet.