Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Rodfrugtsuppe II

Rodfrugtsuppe II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.blandede rodfrugter ( feks. porre knoldselleri persillerod pastinak kartofler gulerødder)
2 spsk.olie eller margarine
1.25 l.lys bouillon
3 spsk.hakket persille
2 spsk.hakket purløg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Snit alle grøntsagerne meget fint, gulerødder og porrer i skiver, og de øvrige ingredienser i små terninger. Svits dem kort i fedtstoffet uden at de tager farve. Hæld bouillonen ved og kog under låg i ca. 20 min. eller gerne lidt kortere, hvis man ønsker lidt sprøde grøntsager. Bland krydderurterne i og smag suppen til med salt og peber.

Tips:

Serveres som forret


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14627 gange,
og udskrevet 447 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Conni Granat  -  2009-10-15 20:04:25
Jeg puttede noget flødeost med purløg i, det gjorde suppen lækker cremet.