Rodfrugtsuppe

Rodfrugtsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rodfrugtsuppe, billede 4 Rodfrugtsuppe, billede 1 Rodfrugtsuppe, billede 2 Rodfrugtsuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Jordskokker, skrællet vægt skrællet vægt
600 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
0.5 stilk Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
2 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Salvie, frisk
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
15 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
4 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   
Opskrift:
Jordskokker, kartofler, selleri og gulerødder skrælles og skæres i skiver. Løgene skæres i tynde skiver.

Alle grøntsagerne svitses i smør. Når de er svagt gyldne, tilsættes salvie, salt, peber og bouillon. Læg låg over gryden og lad alt snurre til grøntsagerne er gennemmøre, ca. 1 time. Tag grøntsagerne op og purer dem, inden de kommes tilbage i suppen.

Ved serveringen gives et drys af purløg i hver tallerken suppe.





karakterer:
Opskriften er vist 113179 gange,
og udskrevet 1557 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6149 (1464 kcal)
KJ pr. Pers. 1537 (366 kcal)
Vægt ialt 3197 gram
Vægt pr. Pers. 799 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 192 KJ (45 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-02-20 18:00:51
Det nemmeste er helt klart at lade suppen blive i gryden og så bruge stavblenderen.