Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rodfrugtsuppe

Rodfrugtsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rodfrugtsuppe, billede 4 Rodfrugtsuppe, billede 1 Rodfrugtsuppe, billede 2 Rodfrugtsuppe, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Jordskokker skrællet vægt
600 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
0.5 stilk Bladselleri En hel bladselleri vejer ca. 600 gram renset vægt, og en enkelt stilk vejer ca 80 gram.
2 Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
2 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Salvie frisk
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
15 dl. Grøntsagsbouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
4 spsk. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
   


Opskrift:

Jordskokker, kartofler, selleri og gulerødder skrælles og skæres i skiver. Løgene skæres i tynde skiver.

Alle grøntsagerne svitses i smør. Når de er svagt gyldne, tilsættes salvie, salt, peber og bouillon. Læg låg over gryden og lad alt snurre til grøntsagerne er gennemmøre, ca. 1 time. Tag grøntsagerne op og purer dem, inden de kommes tilbage i suppen.

Ved serveringen gives et drys af purløg i hver tallerken suppe.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)

Opskriften er vist 95585 gange,
og udskrevet 1311 gange.


Energi:
KJ total 6149 (1464 kcal)
KJ pr. Pers. 1537 (366 kcal)
Vægt ialt 3197 gram
Vægt pr. Pers. 799 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 192 KJ (45 kcal)
Protein 1.0 gram
Fedt 1.6 gram
Kulhydrat 7.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2012-02-20 18:00:51
Det nemmeste er helt klart at lade suppen blive i gryden og så bruge stavblenderen.