Cremet rodfrugtsuppe med ingefær
Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter Indsendt : Red : |
|
|
Del grønsagerne i passende stykker - ikke større end 1 spiseskefuld.
Porrer, hvidløg, persillerod, kartofler, ingefær, chilier, linser, bouillonterninger og vand koger under låg sammen med halvdelen af persillen (dog alle stilkene) i cirka 30 minutter i en stor gryde. Gryden tages af varmen. Tilsæt ansjosfiletter, ylette og friskost. Purer det hele fint; en stavblender er glimrende til dette arbejde. Smag til med salt. Serveres varm med finthakket persille på toppen. |
|
Opskriften er vist 19891 gange,
og udskrevet 403 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (5 stemmer) |
|
Kommentarer ? - 2011-01-11 12:08:16 hvor mange er den her suppe til xD |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne