persillerod i 1 cm store tern 200 g. persillerod i 1 cm store tern
200
g.
pastinak i 1 cm store tern 200 g. pastinak i 1 cm store tern
1
fennikel i 1 cm store tern 1 fennikel i 1 cm store tern
1
spsk.
olie 1 spsk. olie
10
dl.
vand 10 dl. vand
4
spsk.
kyllingefond eller 3 bouillonterninger 4 spsk. kyllingefond eller 3 bouillonterninger
0.5
tsk.
majsstivelse 0.5 tsk. majsstivelse
1
dl.
letmælk 1 dl. letmælk
1
tsk.
groft salt 1 tsk. groft salt
0.25
tsk.
peber 0.25 tsk. peber
3
spsk.
purløg gerne frossen3 spsk. purløg gerne frossen
Opskrift:
Svits grøntsagerne i olien uden at brune. Tilsæt fond og vand og lad det koge ved jævn varme i 20 min. Blend lidt mere end halvdelen af grøntsagerne sammen med lidt af suppen. Hæld den blendede suppe tilbage i gryden og kog den igennem et øjeblik. Jævn suppen med majsstivelse rørt ud i letmælk. Smag til med salt og peber. Tilsæt purløg lige inden servering.
Tips:
Serveres med kold kogt hamburgerryg & rugbrød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 16403 gange, og udskrevet 298 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider