Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rodfrugtsuppe med kogt hamburgerryg

Rodfrugtsuppe med kogt hamburgerryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.kartofler i 1 cm store tern
4 grofthakkede zittauer løg (ca. 240 g)
200 g.persillerod i 1 cm store tern
200 g.pastinak i 1 cm store tern
1 fennikel i 1 cm store tern
1 spsk.olie
10 dl.vand
4 spsk.kyllingefond eller 3 bouillonterninger
0.5 tsk.majsstivelse
1 dl.letmælk
1 tsk.groft salt
0.25 tsk.peber
3 spsk.purløg gerne frossen
 


Opskrift:

Svits grøntsagerne i olien uden at brune. Tilsæt fond og vand og lad det koge ved jævn varme i 20 min. Blend lidt mere end halvdelen af grøntsagerne sammen med lidt af suppen. Hæld den blendede suppe tilbage i gryden og kog den igennem et øjeblik. Jævn suppen med majsstivelse rørt ud i letmælk. Smag til med salt og peber. Tilsæt purløg lige inden servering.

Tips:

Serveres med kold kogt hamburgerryg & rugbrød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15416 gange,
og udskrevet 264 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu