Rodfrugtsuppe med kogt hamburgerryg

Rodfrugtsuppe med kogt hamburgerryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
300 g.kartofler i 1 cm store tern
4 grofthakkede zittauer løg (ca. 240 g)
200 g.persillerod i 1 cm store tern
200 g.pastinak i 1 cm store tern
1 fennikel i 1 cm store tern
1 spsk.olie
10 dl.vand
4 spsk.kyllingefond eller 3 bouillonterninger
0.5 tsk.majsstivelse
1 dl.letmælk
1 tsk.groft salt
0.25 tsk.peber
3 spsk.purløg gerne frossen
 
Opskrift:
Svits grøntsagerne i olien uden at brune. Tilsæt fond og vand og lad det koge ved jævn varme i 20 min. Blend lidt mere end halvdelen af grøntsagerne sammen med lidt af suppen. Hæld den blendede suppe tilbage i gryden og kog den igennem et øjeblik. Jævn suppen med majsstivelse rørt ud i letmælk. Smag til med salt og peber. Tilsæt purløg lige inden servering.

Tips:

Serveres med kold kogt hamburgerryg & rugbrød.





karakterer:
Opskriften er vist 18852 gange,
og udskrevet 334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu