Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Persille-Pesto

Persille-Pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-10 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Krydderurter - Persille

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jan Thiemann

Indsendt :





Ingredienser:
1 stort bundt bredbladet persille
1 potbasilikum
200 g.blandet smuttede mandler/pinjekerner
1 lille teske salt
 Et par små sardeller(saltede ansjoser) hvis du kan hitte dem
1-2 fedhvidløg
50 g.pecorino/parmesan ost
 god olivenolie
 


Opskrift:

Mandler, pinjekerner, ost, salt og hvidløg kværnes i en food-processor (skal det være rigtig fint foregår det hele i en stenmorter) Persille (uden de aller groveste stilke) og basilikun kværnes med (stands evt maskinen og hjælp med at få det hele ned til knivene) Olie tilsættes (2-3 dl er ikke for meget) til Pestoen, til konsistensen er cremet men ikke flydende. Lad maskinen køre til alt er totalt findelt.

Tips:

Serveres med friskbagt flûtes eller andet godt hvidt brød




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9180 gange,
og udskrevet 190 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu