Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Syltet grønne tomater

Syltet grønne tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Grønne tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.grønne tomater
5 dl.eddike
5 dl.vand
500 g.sukker
1 stk.hel kanel
1 stk.hel ingefær
5-6 hele nelliker
 atamon til konservering
 


Opskrift:

Skyl, tør og prik tomaterne, vand og eddike bringes i kog. Tomaterne kommes i, koges 5-7 minutter tomaterne tages op. Mål 5 dl. af den lage tomaterne er kogt i, og kom sukker og krydderierne i. Lagen bringes i kog, tomaterne lægges i, koges igen i 5-7 minutter tag gryden af varmen og lad tomaterne trække i lagen natten over.

Næste dag, bring tomater og lage langsomt i kog og kog sagte i 5-7 minutter tag forsigtigt tomaterne op med en hulske og læg dem i rene, skoldede krukker. Lad lagen koge yderligere et par minutter tag den af varmen, skum den, tilsæt konserveringsmiddel, hæld lagen over tomaterne og luk eller bind til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 23045 gange,
og udskrevet 879 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu