Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Penna Kringle

Penna Kringle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kringle - Kringler

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Jeanette

Indsendt :





Ingredienser:
 Dej:
300 g.hvedemel
200 g.margarine
2 æg
50 g.gær
 
 Fyld 1:
 Remonce (smør og sukker pisket kraftigt til skum)
 Snittet hasselnødder
 Hakket chokolade
 
 Fyld 2:
 Brun farin
 smør
 kanel
 


Opskrift:

Smør og sukker smuldres, øg og gør tilsættes, dernæst mel (kom aldrig alt melet i på en gang - start med halvdelen og kom dernæst lidt efter lidt i). Ælt det godt sammen til dejen bliver lind. Hæv i 30 minutter.

Deles i lige store klumper, rulles ud i aflange plader på 2-3 mm - brug rigeligt med mel. Læg fyldet i midten, enten fyld 1 eller 2 eller en af hver. Luk. Hæv i 4 timer.

Pensl med æg og drys med perlesukker og/eller nødder. Bages ved 200 grader C til de er gyldne.

Tips:

Kan også stilles i køleskabet i op til 2 døgn hvis det er nødvendigt at lave den på forhånd.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 9733 gange,
og udskrevet 172 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jeanette  -  2011-08-30 15:33:42
Ja altså man laver kringlen, men så istedet for at bage den kan man sætte den i køleskabet med film over og så bage den næste dag istedet for....


Kirsten  -  2007-06-18 20:59:42
skal kringlen være færdigproduceret inden den sættes i køleskabet, for at blive bagt 2 dage efter?


Jeanette  -  2007-05-19 14:50:54
Hvis man er i tvivl om remoncen kan man jo søge på en remonce opskrift herinde - der er rigtig mange gode...


Jeanette  -  2007-05-19 08:27:37
Det er ikke til at sige hvor meget remonce der skal i, jeg bruger selv 125 g smør og ligeledes sukker. Og med hensyn til tid i ovnen skal de have til de er gyldne på overfladen - det er forskelligt fra ovn til ovn, i min ovn er det 12 min - i min mors er det 15... Man må bare gå og holde øje med dem - PAS PÅ de ikke får for meget...


  -  0000-00-00 00:00:00
der står ikke hvor lang tid i minutter den skal have i ovnen..


  -  0000-00-00 00:00:00
der står ikke i opskriften hvor meget sukker der skal i!!??