Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Blåbær muffins med hvid chokolade

Blåbær muffins med hvid chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 15 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Bær - Blåbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Blåbær muffins med hvid chokolade, billede 4 Blåbær muffins med hvid chokolade, billede 1 Blåbær muffins med hvid chokolade, billede 2 Blåbær muffins med hvid chokolade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
225 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 dl. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
270 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
150 gram Blåbær, friske
100 gram Hvid chokolade 30% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Rør smør og sukker sammen, til det er blødt. Pisk så æggene i et ad gangen, og tilsæt cremefraiche. Sigt hvedemel og bagepulver i dejen, og rør det sammen.

Kom blåbær og grofthakket hvid chokolade i, bland forsigtigt.

Fordel dejen i smurte muffinsforme. Bag dem ca. 30 minutter ved 180 grader C. alm. ovn, mærk efter med en gaffel eller pind, om de er bagte - hvis der sidder dej på gaflen, når du trækker den ud, er de stadig ikke helt bagte.

Drys eventuelt de færdige muffins med lidt flormelis.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (370 stemmer)

Opskriften er vist 594787 gange,
og udskrevet 19054 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 15264 (3634 kcal)
KJ pr. stk. 1017 (242 kcal)
Vægt ialt 1167 gram
Vægt pr. stk. 77 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1307 KJ (311 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 13.2 gram
Kulhydrat 43.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Lise  -  2020-09-23 11:02:07
Jeg får de lækreste saftige muffins, men har ændret lidt på opskriften, idet jeg pisker æg og sukker sammen, udskifter bagepulver med natron (der er jo surmælksprodukt i opskriften) og vender til sidst smeltet smør i. En teskefuld vaniljesukker pifter smagen lidt op.

Vicki  -  2020-07-24 16:09:18
Virkelig lækre og meget nemme muffins. Min lille søn er helt pjattet med dem (og det var både vuggestue og børnehave også).

Maria  -  2020-05-11 12:11:05
De er ok, men lidt kedelige i det. Måske en vaniljestang ville få dem højere i kurs.

JaneJ  -  2020-04-24 18:29:28
Jeg bruger ofte en frossen skovbær blanding hvor jeg sorterer de store bær fra. Det er et hit og de er ikke for søde så.

Kevser  -  2019-04-22 09:37:21
Fantastisk muffins hver gang 👌 Jeg bruger græsk yoghurt i stedet creme fraiche og mørkt chokolade. Jeg får mange flere muffins, resten fryser jeg ned og de er lækre at spise. Hjemme på Slottet er de vilde med denne muffins.

Louise  -  2018-08-17 12:49:16
Bruger rabarber i stedet for blåbær. Meget lækre.

celina   -  2017-05-07 19:05:34
de er helt vildt lækre, perfekt til chai-te :)

  -  2016-08-18 21:48:10
prøv også andre bær

Lise  -  2016-03-13 10:26:30
Jeg udskifter bagepulver med natron, det giver et sikkert resultat for luftige muffins hver gang.

hende der stod øverst på kagelisten  -  2015-11-25 22:31:14
Super lækre muffins! Jeg puttede vanilje, flere bær og mere chokolade i, det var et hit i hele 9.B

Annika   -  2015-08-22 18:05:10
Lækre muffins. Jeg bagte dem med 1-2 tsk revet citronskal og lidt citronsaft. 150 g sukker og75 g sukrin Gold for at spare på sukkeret. De blev virkelig gode :)

  -  2015-08-05 15:52:11
De er super nemme at bage! Og så smager de fantastisk. Fremfor Creme fraiche, bruger jeg skyr med vanilje

  -  2015-03-21 16:18:45
Jeg skal til at lave de muffins og jeg tror de bliver gode 😍😄

  -  2014-12-23 16:32:26
Min klasselære havde lavet dem til kagedag, så dem måtte jeg selvfølgelig også lave for de smagte bare F-A-N-T-A-S-T-I-S-K!

nanna  -  2014-11-05 18:42:22
fik dem engang hos min søster, og da vi begge elsker chokolade og te, havde hun bagt nogle. hun var desværre ikke sikker på opskriften, men har tænkt på dem i over et halvt år så de er suværne. håber inderligt dette er den rigtige opskrift. knus

Alexander  -  2014-03-16 20:19:38
Virkelig gode! Prøv at komme grofthakket Tyrkisk Peber i (bolcherne). Det giver et rigtig lækkert twist til smagsoplevelsen.

Henrik  -  2014-02-23 09:07:37
Nemt og smagsfuld !

Trine  -  2014-02-02 17:05:35
Jeg brugte Græsk yoghurt 2% i stedet for Creme fraiche - virkede godt og prøver med skyr næste gang.

Pernille  -  2014-01-29 06:41:02
Er der nogle som har erfaring ned at bruge skyr i stedet for creme fraiche?

Julie  -  2013-10-28 05:36:38
Super gode, men syntes dog de er for "sukker" søde, så en anelse mindre sukker og måske lidt mere chokolade. Og jeg får 16 store muffins ud af den portion :)

Amalie  -  2013-08-28 14:14:33
SÅ LÆKRE! Absolut min farvorit!

  -  2013-08-24 09:23:58
Er de fryseegnet?

Annette  -  2013-08-20 13:56:03
Nogle der har erfaring med at fryse disse muffins?

Bibi  -  2013-06-08 20:40:24
Brugte lys chokolade istedet for hvid. bedst med friske bær, og anbefaler at tilsætte vailie. hele nabolaget kan dufte dem =)

Jenven  -  2013-02-21 19:29:59
Så gode! Jeg har lavet dem flere gange nu og skifter nu altid creme fraichen ud med græsk yoghurt og sukkeren med sukrin :)

Kristine:)  -  2013-02-09 17:54:45
Det her er de bedste muffins jeg i mit liv har smagt! - Og det der med at dejen er for tyk, en muffindej SKAL være tyk. Det er cupcakedeje der skal være tynde i det. Men jeg elsker den her opskrift, og vil med glæde lave den igen. Skal også prøve med andre bær, har læst at det er godt, så vil selv lige prøve det. (:

Hannah  -  2013-01-27 10:56:12
Hvordan rører man smør og sukker sammen? Skal det være smeltet eller hvad?:-) Ellers lyder de vildt lækre!:-)

Maria   -  2012-11-09 13:14:15
Rigtigt lækker -:)

villiam   -  2012-10-14 13:04:36
Helt vildt lækre og de er lætte at lave

Jannie Petersen  -  2012-10-10 09:51:12
Vild lækre muffin. Jeg brugte frosne blåbær da årstiden ikke havde friske og den tog jeg først ud af fryseren lige inden de skulle i og det blev en succes :o)

  -  2012-08-16 22:16:02
Smager dejligt, men endnu bedre med hindbær. Det giver en meget frisk smag.

Maiken  -  2012-06-19 18:06:05
Er meget tilfreds med resultatet!

Camilla  -  2012-06-02 20:39:40
Gode muffins - men ikke fantastiske. Jeg kom til at putte 170 g. blåbær i, og det var for meget. Puttede også lidt ekstra chokolade i, og hvis jeg skal bage dem igen putter jeg nok lide mere i, omkring 150 g. Jeg synes godt den kunne bruge lidt mere sukker, men det skyldes måske at jeg puttede for mange bær i. Men gode kager, kan godt finde på at bage dem igen :)

-  -  2012-05-10 18:22:21
Er de bløde?

Mig  -  2012-05-10 18:21:55
Vi lavede dem og kom til at putte kakao pulver i. De blev helt mørke lilla. perfekte Halloween kager.

  -  2012-05-06 20:14:17
Helt vildt Lækre, har brugt mørk chokolade i stedet for hvid chokolade, smager fantastisk! Tak for opskriften;-)

Heidi  -  2012-04-26 16:00:13
Må slutte mig til de andre, de muffins er fantastiske! Brugte lidt mindre sukker, og alligevel blev de hamrende gode, uhmm. Det er ikke sidste gang de skal laves! :)

cecilie  -  2012-04-07 14:46:25
Super gode. Laver dem med hinbær, hvilket smager super godt.

Sally  -  2012-04-07 14:13:08
Ikke dårligt med Linds mint chokolade i i stedet for hvid chokolade

Rikke  -  2012-03-27 12:55:30
Fantastisk gode

Sarah elsker kage  -  2012-03-07 19:34:14
kan man godt bruge mørk chokolade??

nanna  -  2012-03-04 09:45:17
De er Mega gode og det der pift med hvid scokolade er bare fatasstisk!!!!<3<23!!!!

  -  2012-02-24 12:13:53
Kan man godt tage mørk chokolade i?

  -  2012-02-20 11:14:02
Super super lækkre muffins, kømpe hit her hjemme, har også prøvet med hindbær også super lækkert.

Majken  -  2012-02-12 16:39:58
Vi skar bærene over i halve - det fungerede rigtig godt synes jeg. Af den portion der er angivet til 15 muffins fik vi 21 stk.

Elisabeth  -  2011-07-04 12:36:21
Fryd dem endelig.. fortsat fantastiske

elisabeth Thorning  -  2011-06-18 16:24:17
prøver at fryse dem i dag, for de skal først bruges om 3 dage.. melder tilbage om det virker

  -  2011-05-30 21:37:16
Githa: Hvis jeg var dig, ville jeg mose bananerne (ligesom når man skal lave banankage) og husk: er bananerne meget modne, skæres der lidt ned på sukker, så de ikke bliver for søde

Githa  -  2011-04-24 15:38:44
Skal man skære bærene i stykker eller puttes de bare hele i?

lise  -  2011-04-07 15:50:17
fantasiske de er de bedste jeg har smagt!!!!!

Angela  -  2011-03-12 17:19:14
smager sindsygt godt, men der er måske lidt for meget sukker...

Der er mere end 50 kommentarer til denne opskrift
Se alle kommentare her