Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ragout af lammehalskød med stegte æg

Ragout af lammehalskød med stegte æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammehals

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.lammehalskød
1 mellemstortløg
1 dl.tomatpuree
20 perleløg
1 dl.hvidvin
20 småchampignonshoveder
5 dl.vand
1 fed knust hvidløg
 hvedemel til afbagning
8 skivertoastbrød
1 dl.planteolie
4 storelandæg
 salt
 pebermølle
 Planteolie til stegte æg
1 bdt.purløg
1 lille bdt.persille
 
Opskrift:
Klargøringen:
Lammehalskødet soigneres for overskydende fedt og sener, skæret i blokke på 3-4 cm. Løg og svampe pilles og skylles. Det mellemstore løg fintsnittes.

Fremstillingen:
I en tykbundet stege/braisergryde opvarmes olien. Heri brunes det krydrede lammekød, der tilsættes de fintsnittede løg og kødet pudres med mel. Bages godt igennem til melet er bagt med kødet. Der tilsættes hvidvin, vand, tomatpuree og hvidløg. Retten bringes i kog og der skummes for urenheder. Et låg lægges på og ragouten braiser ved svag varme til kødet er mørt. Der tilsættes ristede champignons og perleløg, der mørnes på ragouten. Denne tilsmages med salt og peber.

Stegte æg:
Planteolien varmes op i en gryde med god plads. Æg slås ud i skåle, krydres med salt og steges et af gangen i den hede olie. Kommes på fedtsugende papir og holdes varme.

Anretningen:
Ragouten kommes i varmt lerfad, ovenpå lægges de ristede brødstykker og herpå de stegte æg. Retten serveres med finthakkede purløg og persille.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12310 gange,
og udskrevet 270 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu