Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinesiske Pandekager II

Kinesiske Pandekager II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Pandekager

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :





Ingredienser:
1 æg
1.5 dl.vand
0.25 tsk.salt
2 dl.hvedemel
2 spsk.olie
 


Opskrift:

Æggene piskes sammen i en skål og derefter piskes vand og salt i. Melen røres i lidt af gangen og dejen skal herefter hvile i 30 min. en spsk. af olien opvarmes i en wok over kraftig varme. Varmen slukkes wokken tørres af med et stykke køkkenrulle, men sørg for at der er lidt olie tilbage. Wokken varmes igen op over svag varme. Sluk ikke, men fjern wokken fra varmen. Hæld ½ dl af dejen på siden af wokken, vip wokken så dejen er jævnt fordelt. Sæt wokken tilbage på varmen og steg pandekagen indtil den er gylden og begynder at løsne sig fra kanten. Læg pandekagen på et stykke køkkenrulle med den bagte side nedad. Gentag i alt tre gange. Brug 1/4 tsk olie hver gang. Afkøl pandekagerne og skær den igennem, så der bliver 8 stk. Serveres med fyld som mad- eller dessertpandekager.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.4    (54 stemmer)

Opskriften er vist 18488 gange,
og udskrevet 204 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rita & Simone  -  2008-08-19 13:55:59
Vi skal bruge denne opskrift i hjemmekundskab. 2008 6.B Molsskolen. Knebel Østjylland. :D