Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbærsirup - Jordbær sirup

Jordbærsirup - Jordbær sirup, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Sirup

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1400 g.modne jordbær – helst nyplukkede
 
235 g.sukker pr ½ l saft
2 citroner saften heraf
 


Opskrift:

Purer jordbærrene i en blender eller foodprocessor. Hæld pureen i en sigte foret med et dobbelt lag musseline. Saml musselinets hjørner og tryk forsigtigt, så der presses så meget saft som muligt ud.

Afmål saften. Hæld for hver 6 dl saft 235 g. sukker i en egnet gryde. Varm blandingen langsomt op under omrøring, til sukkeret er opløst. Tilsæt citronsaft og lad siruppen køle af i fem minutter.

Hæld siruppen på rene flasker, så der er 1½ cm op til kanten. Opbevar flaskerne køligt og tørt.

Tips:

Holdbarhed 6 måneder.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 30037 gange,
og udskrevet 369 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu