Jordbærmusse

Jordbærmusse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3 æg
150 g.jordbær
300 g.yoghurt naturel
50 g.sukker
15 g.husblas
 
Opskrift:
"Omvikl" de fire portionsskåle udvendigt med bagepapir til 3-4 cm over kanten - bind papiret fast med en bomuldssnor (tapen virker ikke på bagepapir)

Blød husblassen op i koldt vand. Pisk æggeblommer og sukker til en klar creme.

Blend jordbærrene hurtigt til en pure og bland pureen med yoghurten. Smelt husblassen i vandbad. Bland den smeltede - og afkølede husblas med ægge- og jordbærblandingen. Pisk æggehvidernes stive og vend dem i blandingen.

Fyld de fire portionsskåle med blandingen og lad moussen stivne nogle timer inden serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 25573 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-04 18:08:15
den er den bedste musse jeg nogen sinde jeg har smakt

  -   2007-06-27 18:36:47
Den miner mig meget om min barndom