Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jordbærmusse

Jordbærmusse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 æg
150 g.jordbær
300 g.yougurt naturel
50 g.sukker
15 g.husblas
 


Opskrift:

"Omvikl" de fire portionsskåle udvendigt med bagepapri til 3-4 cm over kanten - bind papiret fast med en bomudssnor (tapen virker ikke på bagepapir)

Blød husblassen op i koldt vand. Pisk æggeblommer og sukker til en klar kreme. Blend jordbærrene hurtigt til en purè og bland pureen med yougurten. Smelt husblassen i vandbad. Bland den smeltede - og afkølede husblas med ægge- og jordbærblandingende. Pisk æggehvidernes stive og vend dem i blandingen. Fyld de fire portionsskåle med blandingen og lad moussen stivne nogle timer inden serveringen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 22050 gange,
og udskrevet 281 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

nik  -  2009-01-04 18:08:15
den er den bedste musse jeg nogen sinde jeg har smakt


Jette  -  2007-06-27 18:36:47
Den miner mig meget om min barndom