Blåbær sorbet
Hovedingrediens : Bær - Blåbær Indsendt : |
|
|
Kog vand, citronsaft og sukker sammen til en sukkerlage.
Køl blandingen hurtigt i et koldt vandbad.
Mos blåbærrene. Tag evt. nogle fine bær fra til pynt.
Bland bærmos og sukkerlage. Brug evt. en blender for at opnå en ensartet masse.
Hæld sorbetmassen på en form og sæt den i fryseren. Du skal huske at røre i massen med mellemrum for at undgå, at massen fryser i flager.
Efter 1 til 2 timer har massen opnået en grødet konsistens. Nu piskes æggehviderne og vendes i sorbetmassen. Du skal stadig med mellemrum røre i massen, så der ikke opstår krystaller/flager i sorbetmassen. Massen røres eller piskes igennem, før den serveres |
|
Opskriften er vist 30504 gange,
og udskrevet 586 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Carina - 2014-07-12 16:56:17 Undrer mig over at der skal æggehvider i, når det er en æggefri opskrift?? En Ivrig Kok - 2009-06-23 16:53:09 Hmm, lyder lækkert nu er det bare min mor der vil lave det... Glæder mig til at smage =) Nina - 2008-07-25 16:03:03 Lækker opskrift som kan bruges til andre bær også. Men det bliver altså for surt med 100 gram sukker synes jeg. Jeg lavede den med ribs, og brugte 400 sukker til 500 gram bær, men fulgte ellers opskriften. Det blev helt perfekt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne