Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grønne pandekager med fyld

Grønne pandekager med fyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

MadpakkerRet : Madpakker - Madpakke

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 store æg
1 dl.hvedemel
25 g.smeltet smør
2.5 dl.mælk
0.5 bdt.persille eller spinat
0.5 dl.cremefraiche
 salt
 peber
 sukker
 
 Fyld:
400 g.ørred varmrøget
100 g.cremefraiche
50 g.cornichoner
 citronsaft
 salt
 peber
 


Opskrift:

Blend persille og mælk. Rør melet med æg, smeltet smør, yoghurt og mælk. Smag til med salt, peber og en knivspids sukker. Lad gerne dejen trække mindst 30 minutter før den bruges.

Brug en lille smule fedtstof til den første pandekage. Bag derefter pandekagerne ved lav varme således at de ikke tager farve. Dejen kan også fordeles i et 2-3 cm tykt lag på bagepapir på en bageplade eller en bradepande og derefter bages til den er færdig og fast i ovnen ved 170 gr. Lad pandekagerne køle af.

Hak imens cornichoner relativt fint. Pres dem fri for væde. Mos ørredkødet med en gaffel. Rør kødet sammen med cremefraiche, cornichoner og smag til med salt og peber og citronsaft.

Fordel ørredfyldet i et tyndt lag på de kolde pandekager. Rul dem sammen. Stil dem koldt. Skær rullerne i ikke for tykke skrå skiver.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21567 gange,
og udskrevet 276 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu