Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Brombærmarmelade uden sukker

Brombærmarmelade uden sukker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.brombær
1 dl.vand
2 spsk.citronsaft
25 g.farin
0.5 tsk.Rød melatin
0.5 dl.vand
 sødemiddel svarende til 75g sukker
 
Opskrift:
Brombær, vand, citronsaft, og farin varmes langsomt op til kogepunktet. Geleringsmiddel udrøres i vand og tilsættes mens der røres. Marmeladen koges yderligere 2 min. Blandingen smages til med sødemiddel. Marmeladen hældes på rene glas og lukkes til straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (13 stemmer)

Opskriften er vist 34579 gange,
og udskrevet 1125 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2017-08-26 13:38:29
farin er sukker

  -  2015-10-15 22:02:07
I skriver uden sukker!! Men farin er det rene sukker, så forstår ikke lige hvordan man kan skrive uden sukker!!

Lola  -  2009-03-18 09:04:39
Jeg er enig i, at farin nu engang må være sukker, men derudover er det en helt fin opskrift, som får plusser med herfra! :)

ANNE  -  2008-08-23 19:30:20
man behøver ikke melatin men det skal spises inden for to måneder

ANNE  -  2008-08-17 19:23:15
man behøver ikke farin vel?

  -  2008-07-18 20:56:14
farin er lige så problematisk for type 1 diabetikere som sukker

Per  -  2007-08-26 22:22:12
Tror at opskriften er tænkt til diabetes derfor der står uden sukker, men diabetes kan jo godt tåle noget sukker, og nogle sødemidler kan smage lidt underligt hvis der ikke kommer sukker i, men i det hele taget er bær ikke det bedste da der også er en del frugtsukker i.

Sonja  -  2007-08-24 09:11:16
Er farin ikke sukker ?

Cecilia  -  2007-04-19 19:36:11
Hvordan kan man lave denne "sukkerfri" brombærmarmelade uden sukker", når der skal farin i?!