Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Broccoli terrine I

Broccoli terrine I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 æg
3 dl.mælk
500 g.broccoli
 peber
 lidtstødt muskatnød
 
 margarine til formen
 


Opskrift:

Broccolibuketterne skæres fra stokken og blancheres 2-3 min. En sandkageform (ca. 1 L) pensles med smeltet margarine og beklædes med bagepapir. Broccolibuketterne stilles i formen med stokken opad. Sammenpisket æg og væske, krydret med salt og muskat, hældes over buketterne og formen stilles forsigtigt i ovnen ved 150-175º. Lad temperaturen afhænge af, om du skal have noget andet i ovnen samtidig. Ved 175º skal terrinen have mellem 1 og 1½ time. Den er færdig, når den er stivnet helt igennem. Serveres med tomatsalat til kogt skinke eller hellefisk.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14969 gange,
og udskrevet 247 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hanne Lilienthal  -  2008-08-09 13:01:49
super terrine, men tilsæt lidt salt og lidt stødt chilli så er smagen perfekt