Kog broccolistokkene møre, og køl dem ned. Pisk æg, piskefløde og krydderi sammen. Blend broccolistokkene og tilsæt æggeblandingen efterhånden. Kommes i 4 små 1 dl forme og pyntes med hasselnøddeflager Bages i vandbad, ved 170 grader i ca. 25 min. Vendes ud på tallerken ved anretning.
Serveres varme til kødretter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(5 stemmer)
Opskriften er vist 22837 gange, og udskrevet 510 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider