Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Braiseret lammeskank med strimler af grøntsager

Braiseret lammeskank med strimler af grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeskank

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Braiseret lammeskank med strimler af grøntsager, billede 4 Braiseret lammeskank med strimler af grøntsager, billede 1 Braiseret lammeskank med strimler af grøntsager, billede 2 Braiseret lammeskank med strimler af grøntsager, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 lammeskanke a 300-350 g.
50 g.smør
2 gulerødder
0.25 selleri
2 løg
1 porre
 
70 g.tomatpure
10 dlbrun kalvefond
 salt
 peber
 
 Strimlet grønsager:
2 gulerødder
0.25 selleri
2 løg
1 porre


Opskrift:

Lammeskankene brunes af i smør. Skankene tages op.

Grønsager i grove tern svitses i det resterende smør. Skankene kommes tilbage i gryden, krydres med salt og peber, tilsættes tomatpure og brun kalvesky. Skankene braiseres møre under låg i cirka 2 timer, eller til de er møre.

Skankene tages op, skyen sigtes, afskummes og koges evt. ned til passende konsistens, smages til og kommes over skankene.

Stimler af porre-gulerod-selleri og løg dampes møre i smør og smages til med en anelse citronskal og salt, dette kommes over skankene ved serveringen.

Retten serveres med kartoffelmos.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 36056 gange,
og udskrevet 801 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu