Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Broccolipiroger

Broccolipiroger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Piroger

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
120 g.grahamsmel
240-300 g.hvedemel
25 g.gær
2 dl.vand
2 spsk.smør
1 æg
 
 Fyld:
250 g.broccoli
1 løg
1 æg
100 g.fetaost
0.25 tsk.muskatnød
 
 Pensling:
 Æg
 


Opskrift:

Ælt dejen og lad den hæve lunt og tildækket. Rens broccoli og løg, skær dem i mindre stykker. Damp dem møre i lidt vand. Hæld vandet fra, kom grøntsagerne i food-processoren eller hak dem fint med en kniv. Bland grøntsagerne med fetaost i små terninger, æg og revet muskatnød. Rul dejen ud med en kagerulle og skær 8 cirkler på størrelse med en desserttallerken. Fordel 1/8 del af fyldet på hver cirkel. Pensl kanten hele vejen rundt med æg. Fold cirklen sammen til en halvcirkel og tryk med en gaffel langs kanten. Læg pirogerne på en bageplade og bag dem midt i ovnen 15 min. ved 225 C.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12781 gange,
og udskrevet 362 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu