Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Broccoliomelet

Broccoliomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.broccoli
2 æg
25 g.smør
1 spsk.hakket kørvel eller dild
0.25 løg
 salt
 peber
 


Opskrift:

Rens broccolien og skær den i mindre stykker. Kog broccolien mør ca. 15 min i letsaltet vand. Pisk æggene ud på en dyb tallerken med en gaffel. Tilsæt hakket løg og kørvel samt et drys salt og peber. Smelt smørret på en pande og hæld æggemassen ud på panden. Bag omeletten ved svag varme, ca. 2-3 min på hver side og vend den med en paletkniv. Kom den færdigbagte omelet på et lille fad og læg broccolistykkerne på halvdelen af omeletten. Fold den anden halvdel over broccolistykkerne og server.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 24880 gange,
og udskrevet 303 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Flemming Skou  -  2014-06-05 19:52:32
Det må da vist være 2 æg pr. person (altså ialt 6-8 æg)som skal anvendes. Jeg brugte 3 æg til en omelet til mig selv, og det passese fint.