Broccoliomelet

Broccoliomelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Omelet

Hovedingrediens : Kål - Broccoli

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
250 g.broccoli
2 æg
25 g.smør
1 spsk.hakket kørvel eller dild
0.25 løg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rens broccolien og skær den i mindre stykker. Kog broccolien mør ca. 15 min i letsaltet vand. Pisk æggene ud på en dyb tallerken med en gaffel. Tilsæt hakket løg og kørvel samt et drys salt og peber. Smelt smørret på en pande og hæld æggemassen ud på panden. Bag omeletten ved svag varme, ca. 2-3 min på hver side og vend den med en paletkniv. Kom den færdigbagte omelet på et lille fad og læg broccolistykkerne på halvdelen af omeletten. Fold den anden halvdel over broccolistykkerne og server.


karakterer:
Opskriften er vist 26381 gange,
og udskrevet 341 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Flemming Skou  -  2014-06-05 19:52:32
Det må da vist være 2 æg pr. person (altså ialt 6-8 æg)som skal anvendes. Jeg brugte 3 æg til en omelet til mig selv, og det passese fint.