Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice











Sprængt lammeinderlår med jordskokkesouffle og nye glacerede små løg.

Sprængt lammeinderlår med jordskokkesouffle og nye glacerede små løg., Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.lammeinderlår
400 g.jordskokker
2 dl.mælk
3 æg
400 g.løg, små nye
 en anelse revet peberrod
 smør
 frisk timian og kørvel.
 


Opskrift:

Lammeinderlåret saltes i ca. 3 døgn, koges stille og roligt i 30 min, og trækker i suppen mindst i 30 min.

Jordskokkerne skrælles skæres i grove stykker og koges i mælk og salt til det er godt mørt, dette pureres gennem en sigte.

Pureen kommes over i de udpiskede æg og smages til med en anelse peberrod og salt.

Massen kommes over i smurte forme og bages i vandbad i 20 min, ved en temperatur på 150 grader.

De små løg pilles og koges mør i tynd bouillon, tages op, fonden nedkoges sammen med en anelse sukker til den er næsten væk, heri kommes smør, løgene vendes heri og det smages til med hakket kørvel og timian.

Nye kogte kartofler, der er vendt i hakket persille, kan serveres hertil.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14190 gange,
og udskrevet 195 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu