Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bagt rødbedesalat

Bagt rødbedesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.rødbeder
1 agurk
4 stilkebladselleri
50 g.skalotteløg
 
 Marinade:
2 spsk.olivenolie
2 spsk.vineddike
2 tsk.sukker
1 frisk hakket chili
 
 Pynt med klippet frisk kørvel eller edragon
 


Opskrift:

Rens rødbederne. Bevar topstykket, så farven ikke løber ud. Bag 2/3 af rødbederne i ovnen med lidt vand i bunden til de er møre. Afkøl og fjern skindet. Skær dem i tern.

Skræl de rå rødbeder og skær dem i tern og bland med de bagte. Bland marinaden og kom ½ delen over rødbederne. Del agurken på langs, fjern kernerne og skær den i tern. Skær bladselleri i tern. Skær skalotteløgene i små tern. Bland disse 3 grøntsager med ½ delen af marinaden. Lad salaterne trække hver for sig i ca. 1 time før de blandes sammen ved serveringen. Så når rødbederne nemlig ikke at farve de grønne grøntsager.

Man kan også bage rødbederne i salt, så får de en rigtig god smag. Kom salt i et ovnfad, så rødbederne er halvt dækket og bag ved 200 grader i ca. 45 min.

De nye små sorter rødbeder er fine som bagt og kogte, de er ikke så grove som de gamle typer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 45203 gange,
og udskrevet 718 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu