Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rødbederelish II

Rødbederelish II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Relish

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
240 g.rå rødbeder
1 rødløg skåret i tynde skiver
2 madæbler befriet for kernehus og skåret i skiver
1.25 dl.rødvinseddike
1.25 dl.malteddike
4 spsk.friskrevet peberrod
55 g.lyst rørsukker
50 g.rosiner
 


Opskrift:

Pak rødbederne ind i stanniol og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader C i 2 til 3 timer, til de er bløde. Tag rødbederne ud af ovnen og lad dem køle af. Fjern skindet og kasser det.

Kom imens løget og æblerne i en egnet gryde. Tilsæt eddikerne. Bring det i kog og lad det simre mens du rører i det af og til, i omkring 20 minutter, til løg og æbler er møre.

Hak rødbederne og kom dem i gryden sammen med peberrod, rørsukker og rosiner. Varm forsigtigt op under omrøring, til sukkeret er opløst, og lad derefter relishen simre i omkring 10 minutter, til den er blevet tyk. Relishen bliver tykkere med tiden.

Fyld relishen på rengjorte og Atamon skyllede glas, luk dem og lad dem køle af.

Tips:

Opbevares mørkt og køligt i 6 uger før brug. Holdbarhed 1 år.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13486 gange,
og udskrevet 274 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

conni rudbeck  -  2009-04-21 13:41:31
-hvor købes malteddike - har rendt benene kort for at finde det men uden resultat