Skræl rødbederne og skær dem i tern på 1x1x1 cm. Skær løget i små tern. Svits rødbede- og løgtern i en gryde i olien. Tilsæt rosiner og bouillon. Kog det under låg ca. 10 minutter. Tilsæt balsamico og sukker og kog uden låg 5 minutter. Smag til med salt og peber. Hæld relishen i et rent glas. Sæt låg på. Køl af og stil det i køleskab. Relishen smager bedst, hvis den er lavet et par dage i forvejen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 20024 gange, og udskrevet 460 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider