Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rød barszcz (Polsk rødbede suppe)

Rød barszcz (Polsk rødbede suppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Oprindelsesland : Polen

PolenIndsendt :





Ingredienser:
300 g.blandede grøntsager til suppe
300 g.(ca. 6 små) rødbedefrugter
2 spsk.Creme Fraiche
1 spsk.hvedemel
1/5 l.kogende vand
 lidtsukker
 lidtcitronsyre
 laurbærblade
1 fedhvidløg
 


Opskrift:

Vask rødbederne grundigt, og riv dem groft på et råkostjern. Vask grøntsagerne, hak dem i småstykker, og put dem i en gryde. Hæld vandet over grøntsagerne, og lad suppen koge i et kvarters tid. Put de revne rødbeder i gryden, og lad suppen koge indtil rødbederne er helt bløde. Smag til med sukker, citronsyre, laurbærblade og krydderier. Når suppen er næsten færdig så blander man Creme Fraichen med melet. Så blander man lidt varm suppe i blandingen, og derefter røres den ud i resten af suppen. Kog yderligere 5 minutter, og suppen er nu klar til servering.

Evt.:
Man kan eventuelt tilsætte 4 kartofler, som er skåret i terninger.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 16917 gange,
og udskrevet 322 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mia  -  2012-10-23 15:35:22
Citronsyre?????


Peter  -  2011-04-21 10:03:48
det der har intet med Barszcz og gøre


Jesper Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Det er god erstatning for den rigtigt barszcz, dog skal det nævnes at der er nogle fejl i opskriften, men det opdager man når man går i gang.. ;-)