Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rød barszcz (Polsk rødbede suppe)

Rød barszcz (Polsk rødbede suppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Oprindelsesland : Polen

PolenIndsendt :



Ingredienser:
300 g.blandede grøntsager til suppe
300 g.(ca. 6 små) rødbedefrugter
2 spsk.Creme Fraiche
1 spsk.hvedemel
1/5 l.kogende vand
 lidtsukker
 lidtcitronsyre
 laurbærblade
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
Vask rødbederne grundigt, og riv dem groft på et råkostjern. Vask grøntsagerne, hak dem i småstykker, og put dem i en gryde. Hæld vandet over grøntsagerne, og lad suppen koge i et kvarters tid. Put de revne rødbeder i gryden, og lad suppen koge indtil rødbederne er helt bløde. Smag til med sukker, citronsyre, laurbærblade og krydderier. Når suppen er næsten færdig så blander man Creme Fraichen med melet. Så blander man lidt varm suppe i blandingen, og derefter røres den ud i resten af suppen. Kog yderligere 5 minutter, og suppen er nu klar til servering.

Evt.:
Man kan eventuelt tilsætte 4 kartofler, som er skåret i terninger.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 18209 gange,
og udskrevet 344 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Mia  -  2012-10-23 15:35:22
Citronsyre?????

Peter  -  2011-04-21 10:03:48
det der har intet med Barszcz og gøre

Jesper Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Det er god erstatning for den rigtigt barszcz, dog skal det nævnes at der er nogle fejl i opskriften, men det opdager man når man går i gang.. ;-)