Rød barszcz (Polsk rødbede suppe)

Rød barszcz (Polsk rødbede suppe), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Oprindelsesland : Polen

PolenIndsendt :      Red:


Ingredienser:
300 g.blandede grøntsager til suppe
300 g.(ca. 6 små) rødbedefrugter
2 spsk.Cremefraiche
1 spsk.hvedemel
2 dl.kogende vand
 lidtsukker
 lidtcitronsyre
 laurbærblade
1 fedhvidløg
 
Opskrift:
Vask rødbederne grundigt, og riv dem groft på et råkostjern. Vask grøntsagerne, hak dem i småstykker, og put dem i en gryde. Hæld vandet over grøntsagerne, og lad suppen koge i et kvarters tid. Put de revne rødbeder i gryden, og lad suppen koge indtil rødbederne er helt bløde. Smag til med sukker, citronsyre, laurbærblade og krydderier. Når suppen er næsten færdig så blander man Creme Fraichen med melet. Så blander man lidt varm suppe i blandingen, og derefter røres den ud i resten af suppen. Kog yderligere 5 minutter, og suppen er nu klar til servering.

Evt.:
Man kan eventuelt tilsætte 4 kartofler, som er skåret i terninger.


karakterer:
Opskriften er vist 20725 gange,
og udskrevet 364 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2021-10-02 08:11:07
God rødbedesuppe, men jeg bruger citronsaft og ingen jævning med cremefraiche. Jævner med kartofler og grøntsager.... flot farve. Jeg bruger Fraiche/yoghurt med dild på toppen af en portion... Men grundopskriften er god.

Mia  -  2012-10-23 15:35:22
Citronsyre?????

Peter  -  2011-04-21 10:03:48
det der har intet med Barszcz og gøre

Jesper Nielsen  -  0000-00-00 00:00:00
Det er god erstatning for den rigtigt barszcz, dog skal det nævnes at der er nogle fejl i opskriften, men det opdager man når man går i gang.. ;-)