Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varm rødbedesalat II

Varm rødbedesalat II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Rødbede

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 rødbeder - store
4-5 æbler - gerne let syrlige
2 bdt.persille - groft hakket
200 g.hasselnødder - hakkede
50 g.pinjekerner
 
 Dressing:
 god olivenolie
 Balsamico-eddike
 god kryddersennep
1 løg - hakket
 groft salt
 friskkværnet peber
 evt.flydende honning f.eks. akacie honning
 
 Tilbehør:
 Groft brød
 


Opskrift:

Dressing: Hæld sennep'en i en salatskål. Rør olien i sennep'en lidt efter lidt. Begynder olien og sennep'en at skilde, samles den igen ved at spæde lidt eddike i. Tilsæt balsamico-eddiken omtrent i forholdet 1 del til 5 dele olie og rør den i. Bland til sidst fint hakket løg og persille i og smag til med salt og peber. Dressingen har lettest ved at blive for sur (på grund af eddikedosseringen). Er dressingen blevet for sur, så spæd til med lidt flydende honning.

Salat:
Hak nødder meget groft (nøjes evt. med at dele dem i halve eller kvarte). Æblerne skrælles ikke, nøjes med at fjerne kernehuset. Skær æblerne i 1/8 både og del hver båd på tværs. Kom æble-stykker og de hakkede nødder i dressingen og vend blandingen. Skræl rødbederne og del dem i to, hvis de er større end en knyttet hånd. Kog rødbederne i omkring 30 minutter. Efter kogning skæres de varme rødbeder i passende store stykker. Lad det gå lidt tjept for at sikre, at salaten kan serveres godt lun. Vend rødbederne grundigt i dressingen med de øvrige ingredienser.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11755 gange,
og udskrevet 248 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu