Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Simpel kartoffelsuppe fra østrig

Simpel kartoffelsuppe fra østrig, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Østrig

ØstrigIndsendt af : maja

Indsendt :





Ingredienser:
 Kartofler 4-6 mellemstore pr mand
1 fedhvidløg
1 stort løg
1-2 dl.mælk eller fløde
1 spsk.smøreost evt. pikant
1 oksekødsbouillonterning eller grøntsags terning
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kartoflerne skæres i skiver for at formindske kogetiden (de skal alligevel røres til suppe). Løg hakkes i fine tern. Kartoflerne sættes til at koge så de lige er dækket af vand og løg, hvidløg og bouillonterning tilsættes. Når kartoflerne er gennemkogte hældes væsken fra i en skål ( væsken gemmes). Kartoflerne mikses sammen og langsomt tilsættes (hele) væsken igen, smag til undervejs og stop med tilførsel hvis der er for meget væske. Derefter bruges mælk eller fløde og lidt smøreost, gerne pikant for at give mere smag. Smag til undervejs med salt og peber, mere væske, mælk eller smøreost.

Tips:

Det er ikke meningen suppen skal blive så tynd og flydende som andre supper :)




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (43 stemmer)

Opskriften er vist 21643 gange,
og udskrevet 613 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Annonymus  -  2009-07-22 15:06:33
Det er bare den bedste kartoffelsuppe jeg længe har smagt! - og så er den nem og hurtig at lave! Intet dårligt herfra (: