olie (helst jomfru-olie af oliven)3-4 spsk. olie (helst jomfru-olie af oliven)
0.5
citron0.5 citron
salt salt
Opskrift:
Kartoflerne koges (med skræl).
Æblerne renses og skæres i tern, det ½-¼ løg hakkes ekstra fint.
Det hele blandes i en stor skål sammen citron, olie, salt og purløg (som klippes fint).
Når kartoflerne er kogte, pilles de, skæres i ½ cm skiver på tværs og røres sammen med æble/løgblandingen.
Tips:
Udseende gør meget for smagsløgne, så tænk på farverne der er i maden. Hvis man laver denne her salat med grønne æbler og salatløg (som er hvide) vil det se ret kedeligt ud. Brug derfor røde æbler til salatløg eller grønne æbler til rødløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 42821 gange, og udskrevet 817 gange.
Kommentarer
anna-grethe - 0000-00-00 00:00:00 gør æblerne, evt. pærerne usynlige i kartoffelsalaten. Det er en skøn overraskelse i munden
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider