Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Efterårs-kartoffelsalat

Efterårs-kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Aspargeskartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tigermouse

Indsendt :





Ingredienser:
1000 g.aspargeskartofler
2 æbler (helst syrlige/danske)
0.5 rødløg eller salatløg
 purløg efter smag
3-4 spsk.olie (helst jomfru-olie af oliven)
0.5 citron
 salt
 


Opskrift:

Kartoflerne koges (med skræl). Æblerne renses og skæres i tern, det ½-¼ løg hakkes ekstra fint. Det hele blandes i en stor skål sammen citron, olie, salt og purløg (som klippes fint). Når kartoflerne er kogte, pilles de, skæres i ½ cm skiver på tværs og røres sammen med æble/løgblandingen.

Tips:

Udseende gør meget for smagsløgne, så tænk på farverne der er i maden. Hvis man laver denne her salat med grønne æbler og salatløg (som er hvide) vil det se ret kedeligt ud. Brug derfor røde æbler til salatløg eller grønne æbler til rødløg.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 42179 gange,
og udskrevet 782 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

anna-grethe  -  0000-00-00 00:00:00
gør æblerne, evt. pærerne usynlige i kartoffelsalaten. Det er en skøn overraskelse i munden