Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Efterårs-kartoffelsalat

Efterårs-kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

SalatRet : Salat - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Aspargeskartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Tigermouse

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.aspargeskartofler
2 æbler (helst syrlige/danske)
0.5 rødløg eller salatløg
 purløg efter smag
3-4 spsk.olie (helst jomfru-olie af oliven)
0.5 citron
 salt
 
Opskrift:
Kartoflerne koges (med skræl). Æblerne renses og skæres i tern, det ½-¼ løg hakkes ekstra fint. Det hele blandes i en stor skål sammen citron, olie, salt og purløg (som klippes fint). Når kartoflerne er kogte, pilles de, skæres i ½ cm skiver på tværs og røres sammen med æble/løgblandingen.

Tips:

Udseende gør meget for smagsløgne, så tænk på farverne der er i maden. Hvis man laver denne her salat med grønne æbler og salatløg (som er hvide) vil det se ret kedeligt ud. Brug derfor røde æbler til salatløg eller grønne æbler til rødløg.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 42598 gange,
og udskrevet 806 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

anna-grethe  -  0000-00-00 00:00:00
gør æblerne, evt. pærerne usynlige i kartoffelsalaten. Det er en skøn overraskelse i munden