Andrèssing

Andrèssing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

DressingRet : Dressing - Diverse dressinger

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : André og Preben

Indsendt :

Ingredienser:
2 fedfint hakkede hvidløg
0.5 citron saften heraf
0.5 tsk.spidskommen
0.5 tsk.koriander
0.25 tsk.peber
1 tsk.salt
1 tsk.oregano
4-8 spsk.olivenolie
1 spsk.middelstærk sennep
2.5 dl.creme fraiche eller lignende
 
Opskrift:
Bland alle ingredienserne undtagen sennep og creme fraiche. Lad det trække en times tid og tilsæt sennep og creme fraiche. Lad det trække yderligere inden servering. Tilsæt evt. honning eller rørsukker(ikke dansukker/danisco)hvis den synes lidt for bitter.

Tips:

En pragtfuld og meget anvendelig dressing der er opkaldt efter min søn fordi han er meget begejstret for den og dens kraftige smag. Velegnet som supplement til madtærter, salater, koldt kød. Eller som dressing i fyldte pandekager med salat eller brug den bare som dip. God fornøjelse


karakterer:
Opskriften er vist 15929 gange,
og udskrevet 183 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Laura  -  0000-00-00 00:00:00
en god velsmagende dressing, men kraftig i smagen (en god ide at tilsætte noget sødt)