Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marokansk gulerodssalat

Marokansk gulerodssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt :





Ingredienser:
500 g.gulerødder
2 spsk.citronsaft
1 tsk.olivenolie
1 spsk.sukker
1 fedknust hvidløg
1 knsp.kanel
1 knsp.cayenne
 


Opskrift:

Skræl gulerødderne & skær dem i lange tynd strimler. Det gøres nemmest med en kartoffelskræller med vippeskær. Bland citronsaft, olivenolie, sukker, hvidløg & smag til med kanel og Cayenne.

Stil retten i køleskabet i mindst en time.

Tips:

Den passer rigtig godt til retter med kylling eller lam.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 18407 gange,
og udskrevet 620 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Moster nanny  -  2010-11-21 00:20:27
intet mindre end fantastisk


laila  -  2010-06-23 08:22:02
I vores familie bruger vi også bredbladet persille, det smager rigtig godt og det ser rigtig flot ud med grønt i. Lille tip fra Rabat:)


Birthe  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækker, man skal bare passe på med ikke at lave for store knsp især af cayenne