Marokansk gulerodssalat

Marokansk gulerodssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Marokko

MarokkoIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.gulerødder
2 spsk.citronsaft
1 tsk.olivenolie
1 spsk.sukker
1 fedknust hvidløg
1 knsp.kanel
1 knsp.cayenne
 
Opskrift:
Skræl gulerødderne & skær dem i lange tynd strimler. Det gøres nemmest med en kartoffelskræller med vippeskær. Bland citronsaft, olivenolie, sukker, hvidløg & smag til med kanel og Cayenne.

Stil retten i køleskabet i mindst en time.

Tips:

Den passer rigtig godt til retter med kylling eller lam.





karakterer:
Opskriften er vist 20520 gange,
og udskrevet 668 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-21 00:20:27
intet mindre end fantastisk

  -   2010-06-23 08:22:02
I vores familie bruger vi også bredbladet persille, det smager rigtig godt og det ser rigtig flot ud med grønt i. Lille tip fra Rabat:)

  -   2005-01-01 01:01:01
Super lækker, man skal bare passe på med ikke at lave for store knsp især af cayenne