Skræl gulerødderne & skær dem i lange tynd strimler. Det gøres nemmest med en kartoffelskræller med vippeskær. Bland citronsaft, olivenolie, sukker, hvidløg & smag til med kanel og Cayenne.
Stil retten i køleskabet i mindst en time.
Tips:
Den passer rigtig godt til retter med kylling eller lam.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(6 stemmer)
Opskriften er vist 19035 gange, og udskrevet 645 gange.
Kommentarer
Moster nanny - 2010-11-21 00:20:27 intet mindre end fantastisk
laila - 2010-06-23 08:22:02 I vores familie bruger vi også bredbladet persille, det smager rigtig godt og det ser rigtig flot ud med grønt i. Lille tip fra Rabat:)
Birthe - 0000-00-00 00:00:00 Super lækker, man skal bare passe på med ikke at lave for store knsp især af cayenne
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider