Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Amager hønsesuppe

Amager hønsesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 10 Portioner

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
60 g.Hønsebouillon
2.5 l.Vand
300 g.Gulerødder i hjul
300 g.Selleri i tern
500 g.Porre i skiver
300 g.Spidskålshoved snittet
150 g.Løg skåret i både
2 spsk.Hvidløg hakket
1 tsk.Timian
1 tsk.Hel Peber
 


Opskrift:

Vand og Hønsebouillon koges op. Tilsæt krydderier og grønsager og lad suppen småkoge 20-30 min. Nogle af urterne bliver lidt rigeligt møre.

Tips:

Opskrift stammer fra 1933, hvor den var en hverdagssuppe på Amager.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 24691 gange,
og udskrevet 386 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ann  -  2012-10-02 19:41:15
Rettelse angående hvidløg til Amagerpigen, hvidløg er faktisk fra gammel til brugt både til mad og naturmedicin i Danmark. Den havde bare været glemt i mange år og dermed troede mange det var en nyhed på hylderne her i landet


Amagerpigen :-)  -  2010-09-16 21:50:54
Den lyder godt den suppe , men hvidløg brugte man ikke i suppe dengang , og slet ikke i 1933 , så det må være kommet til efter .