Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kold skaldyrstærte

Kold skaldyrstærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
 Bund (sprød tærtedej)
3 dl.hvedemel
150 g.margarine
2 spsk.vand
 
 Fyld:
1000 g.rejer med skal
1 ds.( ca. 200g) krabber
120 g.lakserogn
0.5 dl.finthakket purløg
0.5 dl.finthakket dild
0.25 tsk.italiensk salatkrydderi
0.25 tsk.sort peber
0.5 dl.mager mayonnaise
2 dl.creme fraiche 18%
 
 Pynt:
 citron
 dildkviste
 rejer
 


Opskrift:

Findel fedtstoffet i melet til en grynet masse. Ælt dejen hurtigt sammen med vandet. Lad dejen hvile i køleskabet ca 20 min.

Rul dejen ud til en firkant ca. 24x24cm. Fold den sammen i 3 lag. Drej dejen 1/4 omgang. Fold den påny i 3 lag.Gentag udrulningen og fold yderligere ind 2 gange.Lad dejen hvile i køleskabet igen i 30 min.

Rul dejen ud til en firkant og læg den i en form 20x28cm,gerne med løs bund.Dejen skal dække bund og sider på formen.Klem en strimmel aluminiumsfolie om kanterne, så dejen ikke glider ned af kanterne under bagningen.

Bag tærtebunden på en rist nederst i en 200° varm ovn ca. 10 min. i varmluftovn ved 175° 12-15 min. Tag forsigtigt folien af.Bag bunden yderligere 15 min.Lad tærtebunden køle af, inden den tages ud af formen.

Pil rejerne. Hæld væden fra krabberne og fjern " flipstiverne "

Rør ingredienserne til fyldet sammen og kom det i den kolde tærtebund lige inden den skal serveres. Pynt med citron, et par rejer med skal og friske dildkviste.

Tips:

Tærtebunden kan bages i forvejen. Fyldet kan forberedes i god tid og vente i køleskabet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8824 gange,
og udskrevet 160 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu