Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Skaldyrs tærte

Skaldyrs tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Diverse Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Dej:
30 g.gær
2.5 dl.vand
350-400 g.hvedemel
1 tsk.salt
3 spsk.olivenolie
 
 Fyld:
500 g.skaldyr
3 dl.piskefløde
2 æg
150 g.ost
 salt
 peber
 


Opskrift:

Gæren smuldres i en røreskål og udrøres i lidt af det lunkne vand, hvorefter resten af vandet tilsættes. Rør olien i og tilsæt saltet og det meste af melet. Hæver lunt i 30 minutter. Del dejen i 24 stykker, som rulles ud i cirkler. 12 forme smøres med olivenolie, og dejstykkerne lægges i. Æggene piskes let og tilsættes fløde, salt og peber. Skaldyr og reven ost vendes i. Fyldet fordeles i de 12 forme, og låg lægges på. Tærterne pensles med æggeblomme og bages i 20 minutter på nederste ribbe ved 200° .




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10089 gange,
og udskrevet 139 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

curley  -  0000-00-00 00:00:00
hust at bruge glutenfrit mel


mette  -  0000-00-00 00:00:00
mel skal være specialmel og piskefløde er nok ikke at anbefale ved laktoseintolerens, ej hellere ost.