Skaldyrs tærte

Skaldyrs tærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
30 g.gær
2.5 dl.vand
350-400 g.hvedemel
1 tsk.salt
3 spsk.olivenolie
 
 Fyld:
500 g.skaldyr
3 dl.piskefløde
2 æg
150 g.ost
 salt
 peber
 
Opskrift:
Gæren smuldres i en røreskål og udrøres i lidt af det lunkne vand, hvorefter resten af vandet tilsættes. Rør olien i og tilsæt saltet og det meste af melet. Hæver lunt i 30 minutter. Del dejen i 24 stykker, som rulles ud i cirkler. 12 forme smøres med olivenolie, og dejstykkerne lægges i. Æggene piskes let og tilsættes fløde, salt og peber. Skaldyr og reven ost vendes i. Fyldet fordeles i de 12 forme, og låg lægges på.

Tærterne pensles med æggeblomme og bages i 20 minutter på nederste ribbe ved 200°





karakterer:
Opskriften er vist 12058 gange,
og udskrevet 196 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
hust at bruge glutenfrit mel

  -   2005-01-01 01:01:01
mel skal være specialmel og piskefløde er nok ikke at anbefale ved laktoseintolerens, ej hellere ost.