Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Skaldyrstærte

Skaldyrstærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Skaldyr - Diverse skaldyr

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er fryseegnet.

Indsendt :



Ingredienser:
 Tærtebund:
175 g.hvedemel
125 g.smør
1 knsp.salt
3 spsk.koldt vand
 
 Fyld:
200 g.rejer
200 g.krebsehaler
3 æg
2.5 dl.fløde
 salt
 peber
 reven muskat
 
Opskrift:
Begynd med tærtebunden: Smuldr smør i melet. Tilsæt salt og koldt vand og ælt hurtig dejen sammen. Læg dejen koldt ½-1 time. Rul dejen uid og beklæd en tærteform, ca. 22 cm i diameter, med den. Prik bunden med en gaffel. Forbag tærtebunden ca. 10 minutter ved 200 grader. Fordel rejer og krebsehaler over bunden. Pisk æg og fløde let sammen. Krydr med salt, peber og reven muskat og hæld det over tærtebunden. Bag tærten yderligere ca. 30 minutter ved 200 grader.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13525 gange,
og udskrevet 388 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu